Wekelijkse update

Hallo allemaal,

De vorige update was wel erg lang, maar we hadden dan ook genoeg te vertellen. Deze week is het weer een beetje normaal. Voor aankomende zondag staat op het programma de FNRS-dressuur. Deze week waren de juryeden aanwezig op de manege voor hun bijscholing. Allen gingen met een goed gevoel weer richting huis, nu is het afwachten of de bijscholing ook terug te zien is op de protocollen.

Voor volgende week zondag hebben we een weekend voor het hele gezin. Een weekend waarbij je als ouder kunt genieten van je kind tijdens het hindernisspel. Maar ook, en dat is uniek; in rijbaan 4 hebben we een tentoonstelling van kleine huisdieren. Vogels, kippen, konijnen, hamsters, duiven en eenden… allemaal zitten ze in kooien en kunt u ze bekijken. Ook is er een knuffelring met konijnen die de leerlingen mogen aanraken. Een mooi moment om kinderen in contact te laten komen met huisdieren. Donderdag avond a.s gaan ze opbouwen en dat betekent dat de lessen verschuiven naar rijbaan 3. Vrijdag mogen de huisdieren komen en zaterdag is de keuring. En die keuring is bloedserieus. Keurmeesters uit het hele land komen de dieren keuren en geven dan hun opmerkingen en de daarbij behorende prijzen. Zondag is de keuring toegankelijk voor iedereen die wil kijken en genieten. En zo zie je maar… de ene week rijden er tractoren door de rijbaan een week later staan er cavia’s, konijnen enz. Er is altijd wat de doen op de manege.

En zo gaan we langzaam richting November. November betekend Sinterklaas. Maar tegen die tijd kom ik er zeker op terug. Voor nu fijn weekend en geniet van het wijntje ……..PROOST
Groet, Ron.